17 de maig 2011

“Le père de mes enfants”, dirigida per Mia Hansen-Love, avui, al cinefòrum dels cinemes Alexandra

Després del seu pas per la primera edició del Festival de Cinema d’Autor de Barcelona, i havent guanyat  el Premi Especial del Jurat a la categoria “Un Certain Regard” del Festival Internacional de Cinema de Cannes de l’any 2009, arriba a les nostres pantalles “Le père de mes enfants”, el darrer film dirigit per Mia Hansen-Love.
Des de CI&VI Festivals de Catalunya us recomanem aquest film, que ve avalat per unes crítiques excepcionals, i us proposem descobrir de què tracta d’una manera ben diferent. Tots els dimarts, els cinemes Alexandra ofereix la possibilitat de veure un film en cartellera, sopar, i comentar-lo amb l’ajuda d’un especialista cinematogràfic. Són els sopars de cinema que organitza l’Alexandra i que el passat mes de març van acollir una sessió especial dins del Festival Curt Ficcions.
Avui es podrá veure “Le père de mes enfants”. L’entrada per veure el film, sopar, i assistir al cinefòrum costa 25€. Per a més informació sobre aquesta iniciativa i sobre el film, cliqueu els següents enllaços: http://cinesalexandra.blogspot.com/2011/03/le-pere-de-mes-enfants.html (informació d’horaris, preus, reserves). http://www.filmaffinity.com/es/film397003.html (crítiques). Nosaltres hi serem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada