25 de maig 2011

CI&VI col·labora en dues projeccions ben especials de la Mostra de Films de Dones de Barcelona

Who Took the Bomp? Le Tigre: on Tour:
La 19a Mostra de Films de Dones de Barcelona s’inaugura demà dijous a les 22h a la Plaça de la Virreina del barri de Gràcia. Es projectarà  “Who Took the Bomp? Le Tigre: on Tour”, dirigida per Kerthy Fix (EUA, 2010, 74’, v.o.s.c). Per dur aquest documental al certamen, la Mostra s’ha aliat amb el festival de cine documental musical In-edit.
Who Took the Bomp? és un documental que segueix el grup de música electro punk feminista Le Tigre en la seva darrera gira “This Island”, l’any 2004. Les lletres sense embuts, les performances a l’escenari i les videoprojeccions són el vehicle de l’activisme polític de Le Tigre. El film ofereix una mirada plena d’humor sobre el que significa ser feminista, artista i queer, i estar subjecte a uns mitjans de comunicació que s’esforcen a construir una imatge estereotipada de les dones en el món de la música.
La sessió és gratuïta. Animeu-vos-hi!

!Women Art Revolution: A Secret History:
Per dissabte 4 de juny, la Mostra us proposa “!Women Art Revolution: a Secret History” de Lynn Hershman Leeson (EUA, 2010. 83’, v.o.s.e). Per poder projectar aquest film, l’organització de la Mostra ha comptat amb la col·laboració amb el festival FIRE, Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià de Barcelona.
Judy Chicago, Miriam Shapiro, The Guerrilla Girls, Nanci Spero i molts altres noms destacats del panorama artístic nord-americà dels anys 70 i 80 dibuixen les idees que definiren l’art feminista. !W.A.R explica com aquest moviment artístic fusionà art i política fins a transformar l’art i la cultura dels nostres temps.
 La sessió serà dissabte 4 de juny a les 19.30h, a la Filmoteca de Catalunya.
Us hi esperem!

Per a més informació, consulteu el web: www.mostrafilmdones.cat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada