31 de maig 2011

CI&VI organitza una ponència sobre el rol dels festivals al MAC 2011

Els festivals, primeres finestres de distribució?
Quin és el rol dels festivals del nostre país a l’hora de promoure el contingut local? Exposar  el talent de l’exterior o promoure  la creativitat local? Ser una eina per al públic o per al creador? CI&VI us convida a aquesta ponència en la qual participaran professionals dels festivals més importants de Catalunya. Hi assistiran Alfred Sesma, membre comissió CI&VI i coordinador ANIMAC; Jordi Comelles, membre junta directiva CI&VI i codirector ZOOM FESTIVAL; Agustí Argelich, membre junta directiva CI&VI i director FILMETS FILM FESTIVAL i Cristian Pascual, membre CI&VI i director BEEFEATER IN-ÈDIT. Us esperem dijous 9 de juny, a la sala A, de 15.30h a 16.30h, a les instal·lacions de Roca Umbert  Fàbrica de les Arts.

12a edició de l'Audiovisual MAC, els dies 8 i 9 de juny de 2011
L'Audiovisual MAC és un punt de trobada i reflexió. Els professionals del sector audiovisual de proximitat podran visitar la fira tecnològica, assistir a les ponències i/o participar en les reunions de treball que durant els dos dies es desenvoluparan al voltant dels temes que afecten al sector.
Una de les novetats d’enguany és que el primer dia es dedicarà a les televisions de proximitat i el segon a les productores audiovisuals. També es crea el MAC 2.0, una nova plataforma a internet per ajudar a desenvolupar projectes audiovisuals.

Inscripcions gratuïtes fins el 3 de juny
La inscripció a l’Audiovisual MAC 2011 és gratuïta si es realitza a través del web abans del 3 de juny (inclòs). Després d’aquesta data només us podreu inscriure en persona al MAC els dies 8 i 9 de juny amb un cost de 10€. Així doncs, afenyeu-vos!

Consulteu la programació de les jornades i inscriviu-vos al web: http://www.audiovisualmac.com/.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada