5 de maig 2011

Àngel Sala es defensa davant la jutgessa presentant el “making off” de “A Serbian Film”

El director del Festival de Sitges va acudir abans d’ahir al jutjat d’instrucció nº8 de Vilanova i la Geltrú per exposar la seva defensa. A través de les imatges del “making off”, Sala va demostrar que en els moments més escabrosos del film, on es veuen imatges crues de sexe amb menors, no es va fer servir cap nen sinó ninots de plàstic.  A més a més, va recordar que la pel·lícula s’ha exhibit amb tota normalitat arreu del món i que ha guanyat set premis entre el circuit dels principals festivals de cinema internacionals.
“A serbian Film”, d’Srdjan Spasojevic, es va exhibir a la passada edició del certamen, després d’haver pres totes les mesures informatives i de control necessàries per tal d’impedir l’accés a la projecció de qualsevol menor. En aquells moments, el mateix Àngel Sala va afirmar que es tractava d’una pel·lícula extrema que ell no pensava visionar de nou en una sala de cinema.
CI&VI Festivals de Catalunya es va unir a les nombroses formes de suport a Àngel Sala que van sorgir en el moment de l’acusació. El Festival de Sitges forma part de la Coordinadora de Festivals de Cinema i Vídeo de Catalunya.

Àngel Sala


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada