30 de nov. 2011

Tot a punt per a les III Jornades sobre Festivals de Cinema!

Reserveu-vos aquestes dates! 14 i 15 de desembre, a l’Auditori Facultat de Comunicació Blanquerna de Barcelona. Inscripcions gratuïtes!
Durant dos dies s’alternaran taules rodones, formació i projeccions amb l’ànim de debatre i reivindicar el paper que els festivals de cinema juguen dins del sector, i, a la vegada, millorar la gestió dels mateixos. Entre els convidats comptarem amb representants de festivals internacionals tan prestigiosos com el Festival de Cannes, la Berlinale, la Mostra de Venècia, el Festival Internacional de Locarno, la Quinzaine des Réalisateurs del Festival de Cannes, el Cinemed - Festival de Cinema Mediterrani de Montpeller, el Festival de Cinema d’Osca i el Festival Internacional de Cinema De Ronda - Cinema Polític pel Segle XXI. També tindrem entre nosaltres periodistes, directors i productors de cinema de l’àmbit nacional i internacional.
Consulteu tots els detalls de la programació al nostre web: www.festivalscatalunya.com.
No us les podeu perdre!
CI&VI Festivals de Catalunya organitza aquestes jornades amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada