26 de nov. 2011

La Mostra de Cinema Africà s’acomiada amb la seva darrera edició

L’organització va anunciar ahir divendres en roda de premsa que enguany serà la darrera edició de la mostra. La Mostra tanca les seves portes després de 16 anys obrint espais a les pantalles barcelonines per a donar visibilitat al cinema africà. El certamen s’ha vist afectat pels dubtes sobre un present i un futur en crisi que afecta, també, el món de la cultura. Els canvis polítics, les retallades, els nous temps fan que no sigui possible continuar amb aquest projecte.
Però encara queda una edició! Primaveres àrabs, mestissatges, paper de la dona i dels joves en la societat, cants, plors i rialles són alguns dels temes d'aquesta 16a edició. Imatges d'una nova societat rodades per l'última generació de cineastes africans, que arriben a les pantalles barcelonines, a través de la Mostra organitzada per l'Associació Cultural L'Ull Anònim.
A la programació d’enguany hi trobarem ficció, documentals i curts procedents d'Algèria, Burkina Faso, Camerun, Egipte, Gabon, Marroc, Mali, Mauritània, Níger, Senegal, Sud-àfrica, Tunísia. Com cada any, els cineastes compartiran amb els espectadors la seva pròpia visió d'Àfrica, participant en els debats després de les projeccions.
Consulteu tota la programació i altres informacions al web: www.ullanonim.org.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada