14 de març 2011

Nit de cinefòrum al Curt Ficcions

Dimarts 15 de març, el festival Curt Ficcions, els cinemes Alexandra i CI&VI Festivals de Catalunya us presentem una Nit de Cinefòrum molt especial. En el marc dels Sopars de Cinema que organitza setmanalment els cinemes Alexandra, i aprofitant que són la seu  del festival, us oferim la possibilitat d’assistir a la sessió de les 20h, en la què es projectarà el programa 2, anomenat ¡Qué ya están aquí!; sopar tot seguit al restaurant Cafè i Tè i, finalment, participar en el debat/col·loqui que es farà entre la directora del certamen, Carmen Isasa, l’Albert Pintó, director del curtmetratge “Lucille”, i tota la resta dels assistents.

“Lucille” explica la història de César, un jove perdut en un món de fantasia i idealització, que farà tots els possibles per aconseguir l’amor de la seva vida, la Lucía, o com a ell li agrada anomenar-la, Lucille.

L’acte estarà presentat i dirigit per l’Antoni Kirchner, ex-director de la Filmoteca de Catalunya i antic responsable de Cinema i Vídeo a l’ICIC.

Més informació sobre preus, horaris i reserves d’entrades a http://cinesalexandra.blogspot.com/2011/02/programa-que-ya-estan-aqui.html.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada