8 de juny 2011

Els festivals, primeres finestres de distribució? Taula rodona al MAC 2011

CI&VI Festivals de Catalunya organitza una ponència sobre el rol dels festivals al Mercat Audiovisual de Catalunya. Es tractaran temes com el nombre de festivals existents i les relacions entre ells; de quina manera promocionen el contingut local; si serveixen per exposar el talent exterior o la creativitat local; si representen una eina pel públic o pel creador; de quina manera distribueixen els films, configuren el circuit off comercial o fins i tot, creen i formen un nou públic pel sector amb programacions especials per a les escoles i les universitats.
L’acte tindrà lloc dijous 9 de juny a la sala A de les instal·lacions de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. Jordi Comelles, membre junta directiva CI&VI i codirector ZOOM FESTIVAL i Cristian Pascual, membre CI&VI i director BEEFEATER IN-ÈDIT han confirmat la seva assistència. Moderarà  Marina Martori, coordinadora del MAC.
Si no us heu inscrit al Mercat, ho podeu fer el mateix dia què hi aneu! Consulteu el web per a conèixer tota la programació: www.audiovisualmac.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada