30 de juny 2011

CI&VI acosta la figura de Chantal Akerman a tots els espectadors del FIRE!!

El proper dilluns 4 de juliol, a les 19h, a l’Institut Francès de Barcelona, Maria José García, directora de l’escola de cinema Bande à Part, oferirà una conferència, amb la col·laboració de CI&VI Festivals de Catalunya, sobre el controvertit cinema de la cineasta belga Chantal Akerman.
Tot seguit (a les 20.30h al mateix Institut), els assistents estan convidats a veure el documental !Woman Art Revolution, un interessant film que ens revela com el Moviment d’Art Feminista, fusionant llibertat d’expressió i política, ha transformat radicalment l’art i la cultura dels nostres temps. Aquesta pel·lícula també es va poder veure en la darrera edició de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, gràcies a una col·laboració dels dos certàmens.
Enguany, les dones són les protagonistes d’aquesta edició del FIRE!! I en el programa educatiu, del qual aquesta conferència i sessió en formen part, també.  Paloma Cordón
n’és la responsable i ens explica que “les trobades didàctiques són aquest any oportunitats per donar-nos pistes sobre qui som les dones a l’àmbit de l’art i la cultura.”
Consulteu tota la oferta del programa educatiu i la programació general al web de la Mostra:  http://www.lambdaweb.org/cinema.
Totes les activitats del programa educatiu són gratuïtes i l’aforament és limitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada