26 de set. 2011

L’Alternativa escalfa motors al Maldà

L’Alternativa (Festival de Cinema Independent de Barcelona) projectarà tres dels films guanyadors de la seva edició anterior al Cinema Maldà.
El film rus Glubinka 35x45 i la producció belga Les racines du brouillard, els dos documentals premiats al 2010, es podran veure al Cinema Maldà de Barcelona del 23 al 29 de setembre. Verano de Goliat, el film mexicà guanyador de la Menció Especial al Millor Llargmetratge es projectarà entre el 30 de setembre i el 6 d’octubre del 2011.

Glubinka 35x45 observa com un fotògraf viatja d’un poble siberià a l’altre fent fotos 35x45, format passaport, dels veïns mentre retrata la vida en el camp, testimoni de la confluència de dos cultures juxtaposades: l’antiga Unió Soviètica i la Rússia moderna.

Les racines du brouillard  explica la travessia pel Mediterrani d’una costa a una altra, d’Axelle, que essent una jova mestra, es va embarcar cap a Argèlia, just després de la seva independència.

Verano de Goliat barreja realitat i ficció, construint un retrat d’una ciutat i els seus habitants, a través de Teresa, qui, sorpresa per la sobtada marxa del seu marit, s’embarca en una missió per descobrir què ha passat.

Es tracta d’una oportunitat única per a veure aquests films perquè aquests no tenen distribució a l’estat espanyol. Per a més informació, consulteu el web: www.alternativa.cccb.org.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada