10 de des. 2012

'Malgrat tot, seguim fent cultura'

Bon dia, el proper 12/12/12 els professionals de l’audiovisual tenim una cita.  Serà la Jornada anual CI&VI que enguany dur com a títol ‘MALGRAT TOT, SEGUIM FENT CULTURA’. La trobada tindrà lloc a lAuditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna (c/Valldonzella- 12- Bcn) de 9.30h a 20h.

Estem en crisi. Ho sabem. I no ens reunirem per parlar del què ja sabem.
CI&VI Festivals de Catalunya  organitza aquesta trobada per buscar solucions plegats i  posar en relleu el valor de l’audiovisual. CI&VI ha preparat una jornada d’un dia, que espera ser molt intensa i del vostre interès.

L’Més informació:entrada és gratuïta, prèvia inscripció a www.festivalscatalunya.com, o enviant la fitxa d’ inscripció adjunta al mail següent: civifestivalscatalunya2@gmail.com


Teniu dubtes sobre les subvencions, entre tots intentarem respondre al  DIÀLEG: “PUNTS CLAU PER A LA VALORACIÓ DE PROJECTES. I buscar noves formes de finançament, a la taula  FINANÇAMENT PRIVAT DE L'AUDIOVISUAL: NOVES ESTRATÈGIES PER A NOVES REALITATS”. Es parlarà de la importància divulgativa i educativa de l’audiovisual a  la de  L' AUDIOVISUAL I LA COMUNITAT EDUCATIVA: UN MARC DE RELACIONS PER CONSTRUÏR” i de l’escola del curt i la seva actual viabilitat amb les noves realitats pressupostaries a la taula “CURTMETRATGES: DE LA IDEA AL FESTIVAL”.

Hi haurà Files0 amb la intenció d’ aportar projectes, idees, experiències... sumar entre tots i fer xarxa. El CI&VI ha obert nou compte a Twitter @CIVIFEST amb la voluntat de poder seguir la jornada per la xarxa, així com fer arribar dubtes i suggeriments per exposar a les taules rodones.  

A la tarda, es projectarà  el curtmetratge LUISA NO ESTÁ EN CASA (Celia Rico, Espanya, 2012, 20'), a les 19h a l’ Auditori del CCCB (c/ Montalegre, 5  - Bcn) i la sessió, organitzada pel CIRD-Ajuntament de Barcelona, comptarà amb la presència de la directora. Entrada lliure.


Entre tots demostrarem que  ' MALGRAT  TOT, SEGUIM FENT CULTURA’.


Més informació: www.festivalscatalunya.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada