30 de set. 2011

Destacats membres de l’audiovisual i dels festivals de cinema agraeixen públicament la tasca dels organitzadors de l’Animac

En acabar l’edició d’enguany de la Mostra de Cinema d’Animació de Catalunya – Animac, la Paeria va anunciar que a partir de l’edició següent es farien càrrec ells mateixos de l’organització del certamen. Finalitzava així una etapa en què la feina de l’Alfred, l’Eulàlia, la Vicky, la Isabel i la resta de l’equip ha brillat per la seva excel·lència durant tots aquests anys en què han estat al capdavant de la mostra. Per aquest motiu, membres del sector de l’audiovisual, directors de festivals i mostres de Catalunya, gestors culturals i altres amics i amigues s’han unit per manifestar-los el seu suport i agraïment a través d’una carta de la qual publiquem alguns fragments.

“Molts de nosaltres podem dir que l’Animac ens ha fet créixer professionalment en molts sentits. D'una banda, ha contribuït decisivament a impulsar l’interès i la carrera de molts joves animadors. De l’altra, ha fomentat l’intercanvi i ha fet possible l’aparició d’una sòlida xarxa d’amics, professionals i agents del sector.“

“Creiem que l’Animac és una mostra amb personalitat perquè està
construïda sobre una idea i un tarannà particulars. El caràcter que ells van saber imprimir a la mostra és una de les raons per les quals ens agrada l’Animac, i és per aquest motiu que volem manifestar el nostre sincer agraïment a totes les persones que van contribuir-hi i als que els han acompanyat.”

“Perquè ens agrada l'Animac volem reconèixer el mèrit del magnífic equip que el dirigia, produïa, coordinava i feia funcionar dia a dia. Davant del relleu ja anunciat volem fer sentir la nostra estimació a totes les persones que han portat endavant aquesta mostra fins ara. Alfred, Eulàlia, Vicky, Isabel i tots i totes que fèieu sentir a tothom com a casa i treballàveu per portar un cop l'any a Catalunya el bo i millor de l'animació internacional i del propi país, teniu tota la nostra admiració i esperem tornar a coincidir ben aviat amb vosaltres.”

“Toon a Ville”, nou projecte de Luvània
L’empresa Luvània, organitzadora fins aquest any de l’Animac, agraeix emocionada el suport i l’estima de companys i amics del sector i anuncia un nou projecte, Toon a Ville, que s’iniciarà el proper divendres 9 de desembre de 2011. Us adjuntem l’email de resposta que van enviar als remitents de la carta.

“L'Eulàlia i l'Alfred estan plorant com unes bledes (no ho digueu a ningú). La Vicky des de Bulgària està si fa no fa igual...i la Isa, des de la Índia estant, somriu. Pel que fa a la resta de l'equip, avui encara no ho saben, però demà es sentiran tan tous com nosaltres.
Si estem orgullosos d’alguna cosa és de tots vosaltres.
Si alguna cosa ens ha fet pedalar i pedalar com nens amb ganes de més i més camí ha estat la vostra generositat i companyia, sens dubte! Vosaltres heu fet que tot plegat hagi estat com un regal i us tenim presents com la família magnífica, inspiradora i estrambòtica que venia de visita cada febrer amb regalets animats i ganes de compartir, enriquir-nos i passar-ho bé a la nostra vora. Amb invitats com vosaltres poc mèrit tenim com a amfitrions! I creieu-nos si diem que és el que més trobarem (i ja trobem!) a faltar i del que ens és molt menys fàcil desprendre’ns.
Si vam tenir una sort va ser la de començar petits i créixer poquet a poquet, enamorats d’allò que fèiem.
A l’Animac ens ho hem passat tan bé, hem aprés tant, hem conegut gent amb tant talent i de tan bona fusta que, ben pensat, no ens podem permetre el luxe de deixar-ho així. Senzillament, no podem!
Som prou perseverants, tossut i ens sentim tan ben acompanyats que no ens queda més remei que lligar-nos la manta al cap i fer-ne un altra.
Ho vam fer un cop i ho tornarem a fer. Així que... prengueu nota, que això no s’acaba aquí!

El proper divendres 9 de desembre de 2011 comença Toon a Ville.
El genuí, útil, cabal, feliç i entusiasta nou encontre de l’animació catalana.
Un esdeveniment dedicat a l’animació infantil i al talent que la fa créixer.
Una trobada concebuda per generar complicitats, per explicar tot allò que sabem fer bé i per oferir-nos, ni que sigui una vegada a l’any, l’oportunitat d’estar amb tots vosaltres.
Estem ultimant detalls, tenim moltes sorpreses reservades, a uns us agradarà més i a uns altres menys (ja ens coneixem) però prometem que no us defraudarem.
Sigui com sigui, us mantindrem ben informats perquè us estimem, perquè en sou l’excusa, el detonador i l’incentiu, perquè us enyorem, perquè és vostre i perquè volem.

Sou increïbles! Moltíssimes gràcies de part de tot l’equip Animac 2000 – 2011.
Una abraçada ben forta."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada